Berkes

Keresés az oldalon:

Világpiaci trendek az SSC headset piacon

Az Amerikai FROST & SULLIVAN  cég a érdekes tanulmányt tett közzé, a callcenter headsetek világpiaci trendjeit vizsgálva.  A tanulmány szerint a következő 4-5 évben a professzionális headsetek felhasználása két irányban mutat intenzív növekedést.

Az egyik irány  Unified Communication rendszerek terjedése, a másik irány a kisvállalati szegmensben  való kiterjedtebb alkalmazás lehet.

A tanulmány sorra veszi a világpiac legnagyobb callcenter headset gyártóit is. Ezek között az ACCUTONE Technology LTD-t a negyedik helyre sorolja.

A két prognosztizált irányt szem előtt tartva az ACCUTONE forgalomba hozta prémium termékét a ProNC1010 modelt.

Ez kifjezetten UC alkalmazásra készült:  beépített digitális mikrofonerősítővel -30dB zajelnyomást biztosít.

 

A SOHO (kisvállati) szegmens céljaira megjelent a 710 RJ modell direkt RJ9 csatlakozóval, illetve a könnyű headseek választéka a 310 modellel bővült.

Profi headset okostelefonhoz

Egyre több  ügyfélszolgálati munkahelyen használnak okostelefont. Ezen felhasználók igényeit szem előtt tartva az ACCUTONE több megoldást kínál.

Az M310 modell 3,5mm-es jack dugóval alkalmas az Andoid, iPhone. Blackberry és Nokia modellekhez.

Az M310 kényelmes, könnyű (5gr) strapabíró kialakitású headset.

A 400-as model  sztereo multimédia hangminőségű headset, ugyancsak 3,5mm-es jack csatlakozóval ugyancsak Android és IOS telefonokhoz.

A 400 as headset opcionális tartozéka egy USB/3,5 jack konverter. Ennek segítségével csatlakozhatunk PC-hez, tablethez is.

#Accutoneheadset